Volledig scherm

The College Barbers bij Driezorg Zwolle

ZWOLLE - Bij Driezorg locatie Westenhage aan de Voorsterweg 44 in Zwolle is woensdag 17 augustus een optreden van The College Barbers uit Apeldoorn.

Dit is een barbershop-mannenkoor dat in 1989 door docenten van de scholengemeenschap Het Veluws College is opgericht. Barbershopmuziek is vierstemmige muziek die a capella wordt gezongen. De zangstijl stamt uit de Afro-Amerikaanse cultuur die vanaf 1900 heerste bij onder andere kapperszaken. Het optreden start om 19.00 uur en de toegang bedraagt 5 euro, inclusief koffie en thee.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.