Volledig scherm
Alles Flex! gaat over een "flexibele, voortdurend reorganiserende organisatie in transitie". © Maarten Mestrom

Theatergroep van Muzisch Centrum speelt Alles Flex! in Emmeloord

EMMELOORD - De theatergroep van het Muzisch Centrum in Emmeloord speelt vrijdag 17 juni de toneelvoorstelling 'Alles Flex!' in de polderhoofdstad.

'Alles Flex!' gaat over een "flexibele, voortdurend reorganiserende organisatie in transitie", waarin onder meer medewerksters van de klantenservice, een gladde interim-manager en een schoonmaker werken. De band Backland, ook afkomstig uit het Muzisch Centrum, verzorgt bijpassende muziek. De voorstelling begint om 20.00 uur in theater 't Voorhuys aan de Beursstraat 1. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.