Volledig scherm

Theaterkassa Voorveghter in Hardenberg weer open

HARDENBERG - De kassa van Theater de Voorveghter in Hardenberg gaat dinsdag 30 augustus weer open.

Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 14.00 uur en op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur kan het publiek er terecht voor vragen en reserveringen.

Bert Visscher opent dinsdag 20 september het nieuwe theaterseizoen van De Voorveghter. Hij staat vier avonden op rij voor een uitverkochte zaal met zijn voorstelling ‘Zelden Zoiets Gezien’.

Voor veel voorstellingen in het nieuwe seizoen zijn nog kaarten beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld nog plek bij Harry Piekema (bekend van de AH-reclame),Hans Liberg, Tineke Schouten, het toneelstuk Indecent Proposal, Sesamstraat, Erwin Nyhoff, Paul de Munnik, de relatiecomedy Hart tegen Hart, Joris Linssen & Caramba, Ernst en Bobbie, Guido Weijers en Herman van Veen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.