Volledig scherm

Theaterschool Ventura gaat weer van start

KAMPEN – Bij Theaterschool Ventura staat het komende najaar weer in het teken van Kerst in Oud Kampen.

KAMPEN – Bij Theaterschool Ventura staat het komende najaar weer in het teken van Kerst in Oud Kampen.De theaterschool gaat op 7 september weer van start en aanmelden voor het nieuwe cursusjaar is nog mogelijk. Leerlingen krijgen wekelijks les in toneelspel, dans en zang van professionele docenten.

Kerst in Oud Kampen is het grootste straattheaterfestival van Nederland in kerstsferen. Er zal weer volop gerepeteerd om op 17 en 18 december een goede show neer te zetten.

Ventura oefent aan Noordweg 92 in Kampen. Wie nog twijfelt kan twee gratis proeflessen volgen. Opgeven kan via theaterschool@venturakampen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.