Volledig scherm
Leerlingen van theaterschool Ventura voeren voor de derde keer op rij een zomermusical als eindvoorstelling op. © Ventura

Theaterschool Ventura voert eindvoorstelling op in Kampen

KAMPEN - De Kamper theaterschool Ventura voert zaterdag 2 juli haar eindvoorstelling, de zomermusical Ventura Goes Movie, op in Kampen.

In het theatermuziekstuk zijn bekende musicalfilms in acts van 20 tot 25 minuten te zien. Een speciale rol is er voor de poppen van Willien van Dam die in het SBS-televisieprogramma Popstars te zien waren. Ventura Goes Movie is als eindvoorstelling de derde musical op rij voor Ventura dat in 2014 en 2015 ook een dergelijk programma voorschotelde. De voorstelling is te zien om 14.00 en 19.30 uur in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Kaarten zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar op www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.