Volledig scherm
Voorstelling in een tuin © Theatergroep Ons Ding

Theatervoorstelling en wijnproeverij in de tuin

DEVENTER - De uit Noord-Holland afkomstige Theatergroep Ons Ding speelt zaterdag 13 augustus hun voorstelling ‘Hofdames’ in de tuin van de familie Verhoeff/Westhof aan de Michiel de Swaenstraat 1a.

Hofdames gaat over vier dames die al jaren samen in een hofje wonen. De boom in het hofje vormt hun gemeenschappelijke factor maar het wel of niet kappen van de boom zorgt voor de nodige onrust. De voorstelling begint om 16.00 uur en kost 15 euro inclusief wijnproeverij en hapjes. Er is ruimte voor een 40-koppig publiek in de tuin. Reserveren is noodzakelijk en kan via ankewisselink00@gmail.com of 06-49610399.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.