Volledig scherm
Sander van den Houten en Harry van Wijk bespelen het orgel tijdens Uurtje Kerkmuziek in de Burgwalkerk. © Sander van den Houten

Theologische studentencantorij, organisten, sopraan en bariton in Uurtje kerkmuziek in Kampen

KAMPEN - De theologische studentencantorij, twee organisten en een sopraan en bariton zijn vrijdag 10 juni in het Uurtje Kerkmuziek in Kampen te horen.

Dit keer is het uurtje niet op vrijdag, maar op zaterdag. De cantorij zingt het Requiem van Gabriel Fauré. Organisten Sander van den Houten en Harry van Wijk laten op hun beurt werken van Max Reger en César Franck horen. Sopraan Joalien van den Houten en bariton Bart Oenema nemen de solopartijen voor hun rekening. Het Uurtje Kerkmuziek begint om 20.30 uur in de Burgwalkerk aan de Burgwal 60. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.