Volledig scherm

Thornspic Doornspijk gaat terug in de tijd

DOORNSPIJK - De bezoekers van de maandelijkse ouderensoos op zaterdagmiddag 25 juni in wooncentrum Thornspic gaan terug naar het Nederland van de jaren vijftig en zestig.

De tijd waarin typische dorpstaferelen nog floreerden. De schillenboer was een regelmatige verschijning. De melkboer met handkar sjokte door het dorp. Voor stroop moest bij de kruidenier een potje worden meegebracht. Het muziekkorps trok bij elke feestelijke gelegenheid door de straten en de dorpsgemeenschap was hecht. Het verhaal ‘speelt’ in een Gelders en een Fries dorp en zal zeker oude herinneringen oproepen. Vanaf 15.30 uur zijn vijftig plussers gratis welkom. Meer info bij de bewonerscommissie op 0525 661393.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: