Volledig scherm

Tiener Slidepark Event in avonturenpark

HELLENDOORN - Avonturenpark Hellendoorn houdt zaterdag 9 juli van 20.00 tot 23.00 uur haar eerste Teenage Slidepark Event voor 12 tot en met 15 jarigen in Aquaventura Slidepark.

De ‘Summer Splash’ biedt tieners pittige waterglijbanen, coole muziek, jacuzzi’s, zomerse alcoholvrije cocktails en een vrolijke vakantiesfeer. Het evenement is voor alle tieners de officiële aftrap van de zomervakantie. Tickets kosten in de voorverkoop 9,95 euro, incl. 2 consumpties. Boekbaar via www.avonturenpark.nl/summersplash

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.