Volledig scherm

Tientallen tekenaars, scenarioschrijvers en illustrators staan op Kamper Stripspektakel in Kampen

KAMPEN - Tekenaars, scenarioschrijvers en illustratoren staan zaterdag 20 augustus op de achttiende editie van het Kamper Stripspektakel in Kampen.

Net als in voorgaande jaren valt het evenement samen met het Creaspektakel in de Geer- en Oudestraat tussen Plantage en Bovenkerk. Op het Stripspektakel aan de Oudestraat en op het Van Heutzplein staan zo'n 85 kramen met stripboeken en informatie van fanclubs. Op de creamarkt is alles te vinden op hobbygebied. Beide activiteiten zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over het Stripspektakel staat op www.kamper-stripspektakel.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.