Volledig scherm

Tijdelijke afsluiting Kamperweg en Blalobrug in Zwolle

ZWOLLE - Aan de Kamperweg en de Blalobrug vinden dinsdag 19 juli van 06.00 tot 18.00 uur werkzaamheden plaats. Gedurende de werkzaamheden zijn de Kamperweg en de Blalobrug afgesloten voor al het verkeer.

De omleidingsroute loopt via de Rieteweg. De gemeente Zwolle heeft in het najaar 2015 de Kamperweg tot fietssnelheid heringericht en met de Blalobrug verbonden. Om de overlast voor het verkeer te beperken, voert de gemeente de laatste noodzakelijke werkzaamheden uit. Zowel de weg als de brug worden voorzien van nieuwe voegen. Het fietsverkeer heeft van maandag 18 juli tot en met woensdag 20 juli te maken met verkeershinder. Doorgang blijft mogelijk via een versmalde strook.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.