Volledig scherm
J.T. Tiller was vanmiddag trefzeker tegen Aris. Hij scoorde 16 punten. © Archieffoto: Frans Paalman

Tiller terug bij Landstede

ZWOLLE - J.T. Tiller keert terug bij Landstede Basketbal. De Amerikaanse guard speelde het afgelopen seizoen in Polen.

Tiller (28) was in zijn eerdere Zwolse seizoenen (2013-2015) een populaire speler. Bij Polpharma in Gdansk was hij vorig seizoen per wedstrijd goed voor tien punten en vijf rebounds.

Persoonlijkheid
Manager Adriaan van Bergen is blij met de terugkeer van de ‘Tasmanian Devil’. “Tiller is een leider, op en naast het veld. Bovendien is het een jongen met ervaring en een goed mens.”


Eerste buitenlander
Tiller is de eerste buitenlandse speler in de selectie van coach Herman van den Belt voor het aanstaande seizoen. Landstede versterkte zich eerder met Mike Schilder (Den Bosch) en Nigel van Oostrum (Aris).

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.