Volledig scherm

Toneeluitvoering ‘Een bevalling met naweeën’

HAARLE - Toneelvereniging ‘Ons Genoegen’ heeft de afgelopen maanden volop gerepeteerd om een avondvullend blijspel op te voeren.

Liefhebbers kunnen het resultaat zien op vrijdag 25 en zaterdag 26 november in het Dorpshuis Cultura Haarle. Het blijspel ‘Een bevalling met naweeën’ is geschreven door Piet Kuyper en bestaat uit drie bedrijven. De scènes spelen zich af in een bruin café met overnachtingsmogelijkheden. Slapende stamgasten, noodweer, intriges, geheimen, een Jaguar, een Mini en een zwangere vrouw spelen enkele belangrijke rollen. De regie is in handen van Willy Koerhuis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.