Volledig scherm
© DG

Topscorersrubriek: Opmars Lemelerveld-spitsen

LEMELERVELD – In de top drie van het topscorersklassement kwam afgelopen weekend niemand tot scoren. De enige verschuiving in de kop van het klassement is dat twee aanvallers van Lemelerveld zich in de top vijf hebben gewurmd.

De Sallandse derdeklasser won zondag met 6-2 van Eerbeekse Boys. Jordy Lugtenberg was de grote man bij de thuisploeg, met drie treffers. Daarmee houdt hij na vijf speelronden gelijke tred met zijn maatje in de aanval, Job Heerink. Beiden hebben zeven doelpunten achter hun naam staan.

Topscorersklassement:

Orlando Rozen (Overwetering, 11 x 1,5) 16,5 punt. Daan Hento (Witkampers, 9 x 1,5) 13,5. Djeremy Zandvliet (Rohda Raalte, 6 x 2), Bruce Schotman (Voorwaarts, 8 x 1,5) 12. Jordy Lugtenberg (Lemelerveld, 7 x 1,5) 10,5 (+4,5), Job Heerink (Lemelerveld, 7 x 1,5) 10,5 (+3). Mark Bloemendaal (FC Zutphen zat., 5 x 2) 10.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.