Volledig scherm

Topvolleybal Zwolle kansloos

HOUTEN - Geen beste zaterdag voor Coniche/Topvolleybal Zwolle. Coach Jelle Hilarius – nog steeds geblesseerd - zag zijn team kansloos ten onder gaan bij Taurus (3-0), de Zwollenaren staan weer laatste in de eredivisie.

Taurus was in eigen huis een klasse beter dan de Zwollenaren, die met name in de eerste set niets hadden in te brengen (25-10). Topvolleybal Zwolle kon in Houten niet beschikken over de mannen uit het tweede team, die de voorkeur gaven aan hun eigen wedstrijd.

Omdat SSS won van Vallei Prins (1-3), staan de Zwollenaren weer op de laatste plaats. “Ik moet zelf weer fit worden, dan hebben we een team dat beter in balans is en een hoger niveau kan halen”, zei Hilarius.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.