Volledig scherm
Archieffoto: Coniche/Topvolleybal tegen Papendal. © Herman Nijman

Topvolleybal Zwolle moet buigen voor Prins

ZWOLLE - Middenman Jan-Willem het Lam van Coníche Topvolleybal Zwolle baalt stevig van de 1-3 verliespartij tegen Vallei Volleybal Prins.


,,Je merkt dat zij al langer met elkaar spelen. Dat maakte vandaag het verschil'', denkt Het Lam. Met Jelle Hilarius weer van de partij na een blessure en ook Thijs van Noorden binnen de lijnen laat de Zwolse formatie soms best aardig volleybal zien. Maar op cruciale momenten doen de nodige misverstanden de ploeg de das om.

Van Noorden: ,,Hier hadden we best meer uit kunnen halen. Het blijft toch nog wennen aan elkaar. Daar werken we hard aan."

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.