Volledig scherm
© Thinkstock

Topvolleybal Zwolle uitgebekerd

APELDOORN / ZWOLLE – De Zwolse teams zijn uitgeschakeld in de strijd om de nationale volleybalbeker. In navolging van Regio Zwolle Volleybal verdween zondag ook Coniche/Topvolleybal Zwolle uit het toernooi. Het team rond trainer-speler Thijs van Noorden verloor van Alterno (3-1).

De Zwollenaren verloren de eerste twee sets met klein verschil, maar beten in de derde set feller van zich af. Fraser Smith repareerde bijna eigenhandig een 20-17 achterstand en de winst werd gegrepen met 23-25. Topvolleybal Zwolle slaagde er echter niet in om een barrage af te dwingen. Alterno nam in de vierde set meteen afstand en stond het voordeel niet meer af. De Apeldoornse ploeg mag in de kwartfinale spelen tegen Sliedrecht Sport.

Alterno – Coniche/Topvolleybal Zwolle 3-1 (25-22 26-24 23-25 25-18).

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.