Volledig scherm

Tournee ‘Dick Bos’ trapt af in Deventer

DEVENTER - Het in Deventer gevestigde theatergezelschap Beumer & Drost begint zijn landelijke en Vlaamse tournee van de familievoorstelling ‘Dick Bos’ in Deventer.


Van 6 tot en met 11 september is de voorstelling te bezoeken in de voormalige Gasfabriek aan de Zutphenseweg. Dick Bos is een filmische theatervoorstelling voor iedereen van 8 jaar en ouder over één van Nederlands meest bekende striphelden. De charmante polderdetective werd in de jaren veertig tot leven gewekt door zijn tekenaar Alfred Mazure (1914-1974).

Kaarten zijn te koop op https://beumerendrost.nl/.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.