Volledig scherm

Tractorpullingfestijn in Ruurlo

RUURLO - Liefhebbers kunnen op zaterdagavond 2 juli en zondag 3 juli weer genieten van grote tractoren tijdens een Tractorpull evenement.

Zaterdagavond om 18.00 uur start het evenement met een kleine wedstrijd in enkele klassen. Deze avond rijden er ook tien ‘oldstock tractoren’. Dit zijn oldtimer tractoren met een speciaal geprepareerde motor die een zeer hoge snelheid kan bereiken tijdens de pull. Op zondag start om 09.30 uur de zondagrun. Ook voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten zoals een skelter trekkertrek, een springkussen, een klimtoren en een schminkhoek. Entree is 7,50 euro per dag of 10 euro per passé partout. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Meer info en het volledige programma is te vinden op brouwershoek.net. Het festijn vindt plaats in de ‘OltwaterArena’ aan ‘t Oltwater 5.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.