Volledig scherm

Trade Office houdt eerste evenement in Zwolle

ZWOLLE - Om de mogelijkheden van internationaal zakendoen te verkennen, houdt Trade Office dinsdag 11 oktober haar eerste evenement over internationalisering in Zwolle.

Trade Office helpt als onderdeel van Kennispoort Regio Zwolle ondernemers verder met internationale vraagstukken. Ondernemers komen deze dag samen in het Polymer Science Park aan de Ceintuurbaan om de mogelijkheden van internationaal zakendoen te bespreken. Het overkoepelende thema van de bijeenkomst is 'ondernemen over de grens'. De bijeenkomst start om 15.45 uur. Deelname is gratis. Aanmelden via www.kennispoortregiozwolle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.