Volledig scherm

Trainen als een voetbalprof in Hardenberg

HARDENBERG - De organisatie van het voetbalkamp op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 augustus bij Hardenberg'85 wordt overgenomen door Tjerja's voetbaltraining.

Voetbalschool Balcontrole heeft zich teruggetrokken omdat er minder dan 20 aanmeldingen zijn. De opzet wordt daarom '3 dagen trainen als prof'. Kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen meedoen. Deelname kost 95 euro. Kinderen van gezinnen die in de regio Hardenberg vakantie vieren, krijgen 10 euro korting. Organisator Tjerja-Dave Knaken uit Sibculo wordt ondersteund door Christian Koop van de FC Twente University, beweegspecialist Dene Guillot en Henk Klommers, de nieuwe damestrainer van Hardenberg'85. Opgeven kan via tjerjastraining@outlook.com of via 06-42212074.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.