Volledig scherm

Trekkers dansen op historisch festival

LUTTENBERG - De 20e editie van het Historisch Festival bij landbouwmuseum De Laarman zondag 17 juli heeft dit jaar als bijzondere onderdelen dansen met tractoren en kratten stapelen met een kraan.


Ook worden er 200 oude trekkers, oldtimers, oude brommers en oude vrachtwagens verwacht die rond het middaguur een toertocht door de omgeving van Luttenberg maken. In het weiland bij het museum zijn een groot aantal oude landbouwwerktuigen aan het werk te zien. Een braderie, kinderopvang, jeugdhonk en enkele muzikale optredens maken het programma compleet.

Entree 5 euro en gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar. Van 10.00 tot 17.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.