Volledig scherm

Tribute To The Cats band in 'De Lange Slag'

WIJHE - Liefhebbers van de popgroep The Cats kunnen zaterdag 17 september naar het optreden van ‘Tribute To The Cats Band’ in Sporthal De Lange Slag.

Daar spelen Piet Schilder, Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, Jan Veerman, Cees Veerman en Jack Stroek wereldhits als ‘Lea’, ‘Why’ en ‘One way wind’’. In de jaren ’60 veroverde de popgroep The Cats harten en hitlijsten met melancholische rock, dat later werd aangeduid als de Volendamse ‘palingsound’. Kaarten zijn te bestellen via www.deoranjerie.com en in Café De Oranjerie in Wijhe.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.