Volledig scherm
Wereldpopband Trinity speelt dit najaar op vier plekken in de buurt. © Band Trinity

​Trinity speelt dit najaar muziek van nieuw album in Nunspeet, Emmeloord, ​Hardenberg en Zwolle

NUNSPEET/EMMELOORD/HARDENBERG/ZWOLLE - Wereldpopband Trinity speelt dit najaar Engelse, Franse en Spaanse muziek van haar nieuwe album Desert Rain in de theaters van Nunspeet, Emmeloord, Hardenberg en Zwolle.

Zanger en fluitist Elbert Smelt, gitarist Johan Smelt, drummer Niek Smelt en bassist Bert Bos maken een toer langs 24 plaatsen in het land om hun plaat die in april uitkwam onder de aandacht te brengen. De band speelt op 22 oktober in Veluvine in Nunspeet, op 29 oktober in de Voorveghter in Hardenberg, op 3 november in Odeon in Zwolle en op 12 november in 't Voorhuys in Emmeloord. De optredens beginnen om 20.15 uur, behalve in Zwolle waar het om 20.00 uur begint. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa's bij de theaters en op hun websites.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.