Volledig scherm

Trio fotografen exposeert bij Boerhoes in Hoonhorst

HOONHORST - Het trio Gerrit Houtschild, Doede de Jong en Adriaan Holsappel exposeert van 1 augustus tot en met 1 september met diverse foto’s in twee bijgebouwen van B&B theetuin 'Boerhoes' aan de Koepelallee 8 in Hoonhorst.

De foto-expositie is een greep uit het werk van de drie fotografen en geeft een divers beeld van het werk van de heren.

Gerrit woont in Dalfsen en heeft een eigen onderneming ”Beeldhoek fotografie”. Ook is hij huisfotograaf van Bij de Oorsprong, ook bekend als de kassen van Eef Stel in Ankum.

Doede, woonachtig in midden Drenthe, werkt als sluiswachter in Dalfsen bij de Vechterweerd. Hij fotografeert inmiddels een aantal jaren in de omgeving van de sluis.

Adriaan woont in Dalfsen en is van huis uit grafisch vormgever en is actief als visual artist in het Vechtdal. Ook hij toont divers werk uit de regio Hoonhorst.

Op maandagavond 1 augustus om 20:00 uur wordt de expositie op een ludiek manier geopend door Antje Kingma. Iedereen is welkom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.