Volledig scherm
Op het Trekker Festival in Biddinghuizen zijn allerlei soorten tractoren te zien en er is een veiling. © Troostwijk Auctions & Valuations

Troostwijk Veilingen veilt tractoren online en op Trekker Festival in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Troostwijk Veilingen veilt zaterdag 10 september tractoren op het internet en op het Trekker Festival in Biddinghuizen.

Op het Trekker Festival zijn allerlei soorten tractoren te zien, er zijn demonstraties en er is dus ook een veiling van overtollige tractoren. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 14.00 uur zien wat er te koop is. Een tractor aanmelden voor de veiling kan uiterlijk woensdag 17 augustus. Wie zich aanmeldt, krijgt twee gratis kaarten voor het Trekker Festival. Kaarten voor het Trekker Festival zijn 17 euro en verkrijgbaar op www.trekkerfestival.nl. Meer informatie over de veiling staat op www.troostwijkauctions.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.