Volledig scherm

Troubadours in Bostheater in Ommen

OMMEN - De troubadours Hans Hanneman en Mark Lotterman spelen zaterdag 30 juli vanaf 21.00 uur in het Bostheater op de Besthmenerberg in Ommen.

Hanneman verzorgt het voorprogramma, met stem die doet denken aan Johnny Cash en een cocktail van liedjes die geworteld zijn in de Amerikaanse traditie.

Lotterman speelt met zijn band en ook hij vertolkt de Amerikaanse muzikale traditie, met liedjes die 'aanleunen' tegen country.

Het optreden begint om 21.00 uur. Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Het theater is bereikbaar via camping Besthmenerberg aan Besthmenerberg 1.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.