Volledig scherm

Tuinconcert Floyd Messina bij Kruidenhoeve

BALKBRUG - Gitarist en zanger Floyd Messina uit Dedemsvaart geeft zaterdag 13 augustus een concert bij De Kruidenhoeve aan Den Oosterhuis 10 in Balkbrug.

Messina trad veel op met regionale bands als Lazy Daisy en Jhonny and the Rockers, maar als soloartiest speelt hij veel blues en folk, met 'een tokkeltje klassiek'. Ook in maart trad hij al op bij De Kruidenhoeve.

Het begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 9 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveren kan via 0523-656049 of info@kruidenhoeve.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.