Volledig scherm
© ANP

Twee auto's gestolen na inbraak in Zutphen

ZUTPHEN - Dieven hebben na een woninginbraak in Zutphen twee auto's gestolen. Beide wagens stonden voor een huis aan 'de Weg naar Voorst', waar de dieven binnen zijn geweest. De inbraak en de diefstal gebeurde van woensdag op donderdagnacht.

Een van de auto's is donderdagochtend gevonden in Alkmaar. In de wagen zat een 43-jarige Amsterdammer, die door de politie Alkmaar is aangehouden. De andere gestolen auto is nog niet gevonden. Dit betreft een Daihatsu Sirion met het kenteken 76-DV-FV.

Goederen
De dieven hadden bij het huis in Zutphen een deur opengebroken om binnen te komen. Naast de auto's hadden ze ook meerdere goederen meegenomen.

De politie roept getuigen op zich te melden en om uit te kijken naar de gestolen Daihatsu.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: