Volledig scherm

Tweede BBQ-happening met barbecueactiviteiten bij hotel in Ommen

OMMEN - Bij Charme Hotel Wildthout in Ommen is zondag 12 juni de tweede editie van de BBQ-happening met allerlei barbecueactiviteiten.

Op de dag, die door het succes van vorig jaar een vervolg heeft gekregen, kunnen bezoekers ervaringen delen en mals vlees proeven. In de hoteltuin staan meerdere barbecues opgesteld, waaronder een smoker, rookoven en een Weber in een ton. De BBQ-happening is van 12.00 tot 20.00 uur bij Wildthout aan de Hammerweg 40. Toegang is gratis, maar er wordt een vergoeding voor gerechtjes gevraagd. Wie nog mee wil doen met zijn barbecue kan zich tot en met donderdag 9 juni aanmelden via bbqhappening.on@gmail.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.