Volledig scherm

Tweede editie Pietenhuis in winkelcentrum Wezep

WEZEP - Het Pietenhuis in Wezep is vanaf woensdag 16 november weer iedere woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur geopend.

Het huis is een initiatief van de Activiteitencommissie 'Wezep, Ons Winkelcentrum' in samenwerking met Korfbalvereniging Rood-Wit. Vorig jaar opende het Pietenhuis voor de eerste keer en zijn er honderden kinderen uit de wijde omgeving van Wezep op bezoek geweest. Na de intocht op zaterdag 12 november wordt het Pietenhuis officieel geopend. Het Pietenhuis is dit jaar gevestigd aan de Meidoornpassage 14 in Wezep.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.