Volledig scherm

Tweede editie Zwem4daagse in Nunspeet

NUNSPEET - De Zwem- en Poloclub Nunspeet en Sportfondsen Nunspeet organiseren van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus voor de tweede keer de Nunspeetse Zwem4daagse.

Gedurende vier avonden kan er door deelnemers 250, 500 of 1000 meter gezwommen worden in zwembad De Brake. De 250 en 500 meter starten vanaf 18.00 uur en de 1000 meter vanaf 19.00 uur. Deelname kost 6 euro voor vier avonden zwemmen, 5 euro bij voorinschrijving. Startbewijzen zijn bij voorinschrijving tot en met zaterdag 13 augustus verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad. Maandag 15 en dinsdag 16 augustus kan er ook nog een deelnemerskaart aan de kassa gekocht worden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.