Volledig scherm

Tweede inloopbijeenkomst dijkversterking Stadsdijken Zwolle

ZWOLLE - Waterschap Drents Overijsselse Delta houdt donderdag 8 december voor inwoners, betrokkenen en overige geïnteresseerden een tweede inloopbijeenkomst over het project Stadsdijken Zwolle.

Sinds de eerste bijeenkomst in april dit jaar zijn er flinke stappen gezet in het onderzoek naar de manier waarop de dijken langs de oostoever van het Zwolle-IJsselkanaal en het Zwarte Water kunnen worden versterkt. Het waterschap ligt dit 8 december van 19.00 tot 21.00 uur graat toe in Wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan 20 in Zwolle.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.