Volledig scherm

Tweede scootmobieltocht SWOL Lemelerveld

LEMELERVELD - Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld (SWOL) houdt donderdag 25 augustus de tweede scootmobieltocht van dit seizoen.

De tocht wordt dit keer georganiseerd in samenwerking met de werkgroep Mantelzorg en het Rode Kruis. Vertrek is om 13.30 uur vanaf het Kulturhus aan het Kroonplein in Lemelerveld. Ook deelnemers met een aangepaste fiets zijn van harte welkom. De koffiestop vindt plaats bij het Hof van Salland. Meer informatie en aanmelden bij Diny Brok via 0572-372738 of Marion Koerhuis via 0572-372549.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.