Volledig scherm
De Tour de Pokéstop wordt voor de tweede keer gehouden vanwege het grote succes van de eerste editie. © Sport in Dronten

Tweede Tour de Pokéstop met stops, gyms en lures in Dronten

DRONTEN - In Dronten is donderdag 25 augustus een tweede Tour de Pokéstop met Pokéstops, -gyms en lures.

De tour, die op 3 augustus voor het eerst werd gehouden en een groot succes was, bestaat uit twee wandelroutes van drie en zes kilometer waar Pokémons te vangen zijn. Sport in Dronten heeft het parcours voor de Pokémon Go-app uitgezet om mensen in beweging te krijgen. Buurtsportcoaches delen de routes tussen 12.30 en 13.30 uur uit bij de fontein aan Het Ruim. Deelname is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.