Volledig scherm

Tweewekelijkse speel-o-theek in Assendorp Zwolle

ZWOLLE - In het speeltuingebouwtje aan de Geraniumstraat in de Zwolse wijk Assendorp is eenmaal per twee weken op vrijdagmiddag speel-o-theek Leentje Buur te vinden.

Er zijn puzzels, spelletjes, bouw- en constructiemateriaal, speelgoed om de fantasie, creativiteit en expressie van kinderen te bevorderen en buitenspeelgoed. Al het speelmateriaal is kwalitatief goed en verantwoord. Per keer kunnen drie stuks speelmateriaal geleend worden voor een periode van vier weken, verlengen is altijd mogelijk. Een lidmaatschap kost 12,50 euro per jaar. Elk geleend stuk speelgoed 40 cent. Meer informatie is te vinden op www.leentjebuur.webs.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.