Volledig scherm

Twinkel Kidz verhuist naar Broerenkwartier in Zwolle

ZWOLLE - De kinderkledingwinkel Twinkel Kidz verhuist van het Meerminneplein naar een ruime, nieuwe locatie in het Broerenkwartier.

De huidige locatie bood onvoldoende ruimte voor de nieuwe plannen van onderneemster Petra Eshuis. De eigen kennissenkring van Eshuis stak al 12.000 euro in de onderneming, maar door middel van crowdfunding haalde zij binnen een uur nog eens 43.000 euro op bij het publiek. De winkel opent zaterdag 9 juli voor het eerst de deuren in het nieuwe pand aan de Weeshuisstraat 19 in Zwolle.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.