Volledig scherm

Twirlclinic in 't Harde voor WK-deelname van Richard Spaan

'T HARDE/KAMPEN - Vier leden, waaronder twirler Richard Spaan, van de Kamper twirlvereniging Infinity geven zaterdag 25 juni een twirlclinic in 't Harde om de WK-deelname van Spaan te bekostigen.

De twirler vertegenwoordigt Nederland deze zomer op het WK Twirl in Zweden. Naast Spaan doceren Ria Spaan, Wilma Vierhuizen en Roswitha van der Meulen. De workshop is van 12.30 tot 17.00 uur in sporthal MFC Aperloo aan de Stadsweg 27. Kosten zijn 10 euro. Aanmelden voor de clinic kan tot 10 juni via een inschrijfformulier op www.infinitytwirl.webs.com dat gemaild moet worden naar twirlclinicinfinity@outlook.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.