Volledig scherm

Uilenballen en broodjes bij Bezoekerscentrum Nunspeet

NUNSPEET - Kinderen kunnen zondag 17 juli bij Bezoekerscentrum Nunspeet aan de Plesmanlaan 2 uilenballen uitpluizen en broodjes bakken.

Het uitpluizen is leuk voor de jonge natuurontdekker, aangezien er in de uilenbal van alles te vinden is. Als aandenken worden de mooiste botjes op een braakschilderij geplakt. Na het uitpluizen worden er broodjes gebakken boven het kampvuur. De inloopmiddag start om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Deelname kost 2,50 euro. Meer informatie via info@bezoekerscentrumnunspeet.nl of 0341-217011.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.