Volledig scherm

Uurtje Cultuurtje bij Cultuurschip Thor Zwolle

ZWOLLE - Cultuurschip Thor aan de Pletterstraat 24 in Zwolle opent zondag 9 oktober het seizoen van Uurtje Cultuurtje met kleinkunst.

In 'Lied van mijn vader' zingt Ernst de Corte liedjes van zijn vader Jules de Korte en vertelt hij over zijn persoonlijke herinneringen aan deze bijzondere man vol tegenstrijdigheden. Samen met pianist Guus Westdorp zorgt De Corte ervoor dat het lied van zijn vader niet vergeten wordt. De voorstelling is om 12.00 uur en wordt om 15.00 uur herhaald. De entree bedraagt 12 euro. Kaarten via www.cultuurschipthor.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.