Volledig scherm

Vader en dochter uit Zwolle in tv-programma

ZWOLLE - Ilse (9) en Steffen van Bergenhenegouwen uit Zwolle zingen woensdag 29 juni een bekende hit in het televisieprogramma 'Jij&Ik'.

Tijdens deze show gaan zij de muzikale strijd aan met zeven andere ouder-kinderkoppels die, net als Ilse en Steffen, geselecteerd zijn uit tientallen inzendingen op internet. Een vakjury met Marco Borsato en zijn dochter Jada maakte de selectie. Het Zwolse duo kreeg de afgelopen weken training van Babette Labeij. Het publiek beslist op de avond zelf wie de winnaar is. 'Jij&Ik' is om 20.25 uur te zien op NPO1.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.