Volledig scherm

Vakantiebijbelweek en tienernacht voor kinderen in Oldebroek

OLDEBROEK - Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen dinsdag 16 en woensdag 17 augustus weer terecht in Kulturhus De Talter in Oldebroek voor de Vakantiebijbelweek.

Beide ochtenden starten om 9.45 uur. Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 9.30 uur. Woensdag 17 augustus is er van 18.30 tot 19.30 uur een gezamenlijke afsluiting voor kinderen, ouders en belangstellenden. Voor tieners van 12 tot en met 15 jaar is er op donderdag 18 augustus van 18.00 uur tot vrijdag 19 augustus 8.30 uur een tienernacht.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.