Volledig scherm

Vakjury De Langhuis Talent Award in Zwolle bekend

ZWOLLE - De eindexamenexposities van studenten van het Cibap, ArtEZ en de opleiding Industrieel Product Ontwerp van Windesheim worden beoordeeld worden donderdag 7 juli beoordeeld.

Dit wordt gedaan door Ralph Keuning van de Fundatie, journalist en kunstrecensent Wim van der Beek en Bep van Ballegooie van kunstbureau Arte Mista. Deze jury kiest uit de genomineerde één winnaar per opleiding. Stemmen voor de publieksprijs kan nog tot woensdag 6 juli door de stemkaart in te leveren bij Het Langhuis aan de Goudsteed 8. Tijdens het eindfeest van 7 juli in de Grote Kerk worden de winnaars bekendgemaakt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.