Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Van Buren mist WK handbal

DALFSEN - Aanvoerder Tess van Buren van Sercodak/Dalfsen ontbreekt in de handbalselectie van Oranje voor het WK U20, dat komend weekeinde in Moskou begint.

De opbouwspeelster (20) brak dinsdag een vinger tijdens de laatste test van Oranje U20, in Amsterdam tegen VOC. De voorbereiding van Van Buren op het nieuwe seizoen bij Dalfsen komt niet in gevaar. Door het wegvallen van Van Buren is Larissa Nusser de enige speelster van Dalfsen in de selectie van coach Alex Vaassen. Nederland speelt in Moskou tegen gastland Rusland, Zweden, China, Japan en Chili.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.