Volledig scherm
Freek van der Vlist (r) gaat voor het Belgiscge CreyMert Racing Team rijden. © Eigen foto

Van der Vlist verkast

APELDOORN - Freek van der Vlist (20) verlaat HNR GPR PROMO MX Team. De Apeldoornse motorcrosser gaat volgend jaar voor het Belgische CreyMert Racing Team rijden.

Hij gaat op een KTM uitkomen in het FIM Wereld Kampioenschap MX2. Van der Vlist maakte dit jaar zijn GP-debuut, hij wist 26e te worden in het kampioenschap ondanks het missen van zes wedstrijden.

Naast het WK zal Van der Vlist ook in actie komen tijdens de KNMV Dutch Masters of Motocross en wanneer de kalender het toe laat het Belgische Kampioenschap Inters Open.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.