Volledig scherm

Van Kinsbergen College Elburg organiseert VKC4KWF

ELBURG - De leerlingen en het personeel van het Van Kinsbergen College in Elburg houden woensdag 7 december het jaarlijks terugkerende evenement VKC4KWF.

Tijdens dit evenement doet de school haar uiterste best om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Overdag worden er in de school aan de Paterijstraat 17 in Elburg allerlei activiteiten gehouden. Zo is er van 13.00 tot 17.00 uur een rommelmarkt en is er van 13.00 tot 17.00 uur een kerstmarkt met plaatselijke ondernemers. Daarnaast is er van dinsdag 6 december 16.30 uur tot woensdag 7 december 16.30 uur een 24-uurs actie.

In de avond is er een speciale dinershow waar belangstellenden zich voor in kunnen schrijven. Dit diner staat in het teken van de Hollandse pot in buffetvorm. Tijdens de dinershow zijn er optredens van verschillende bandjes, zangers en zangeressen. De keuken van de school is al vanaf 13.00 uur geopend om de bezoekers te voorzien van diverse lekkernijen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.