Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Van Polen: ‘Jammer dat we hosanna-gevoel IJsselderby niet kunnen vasthouden’

ZWOLLE – Bram van Polen baalde van de 0-0 tegen Roda JC. De aanvoerder van PEC Zwolle realiseerde zich echter ook dat zijn ploeg niet goed genoeg was tegen de Limburgers.

,,Zuur dat het antivoetbal van Roda een punt oplevert’’, aldus Van Polen. ,,Maar aan de andere kans hebben zij in de counter de betere kansen gehad. Onze keeper, Mickey van der Hart, sleept ons weer toch weer een paar keer doorheen. Wij hadden veel balbezit, maar dwongen te weinig af voor de goal. Vooral in de tweede helft was de angst om in het mes te lopen bij ons te groot. Dat maakt het wel zonde. Het is echt jammer dat we het hosanna-gevoel van de IJsselderby net niet even wat langer vast kunnen houden.’’

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.