Volledig scherm

Veertien artiesten staan in finale van De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland in Dronten

DRONTEN - Veertien artiesten staan zaterdag 25 juni in de finale van De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland op groepskampeerterrein De Abbert aan de Stobbenweg in Dronten.

Hier is eigen werk of een cover te horen van de finalisten van de dertien voorrondes die zaterdag werden gehouden op natuurkampeerterreinen in het land. De voorronde in Dronten viel vanwege persoonlijke omstandigheden uit, waardoor er een wildcard werd uitgedeeld. Die ging naar Los Hermonas uit Hilversum. Uit de regio komt alleen Scott & Young uit Zwolle. De veertien finalisten worden beoordeeld door een jury met muziekprofessionals en mensen die aan het natuurkampeerterrein zijn gelieerd. Wie wint, mag optreden op Welcome to the Village dat van 15 tot en met 17 juli in Leeuwarden gehouden wordt. De finale van De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland begint om 19.30 uur. Toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk via info@degroenekoepel.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.