Volledig scherm

Veiligheid bij de sportvereniging

DEVENTER - ‘Veiligheid bij de sportvereniging’ is het thema van de bijeenkomst van Gemeente Deventer en Sportbedrijf Deventer in de Scheg op maandag 20 juni.

Onder veiligheid wordt verstaan goede omgangsregels in de sportvereniging, wat te doen bij pesten en confronterend gedrag, en werken met en vrijwilligers met een Verklaring Omtrent Gedrag.

De themabijeenkomst is onder meer interessant voor iedereen die in een sportvereniging werkt of die betrokken is bij onderwijs en jeugdzorg. De avond start om 18.30 uur met een pastabuffet en wordt rond 21.30 uur afgsloten met een netwerkborrel.

Meer informatie en inschrijven op www.sportbedrijfdeventer.nl/themabijeenkomst. Deelname is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.