Volledig scherm
Veldhuis Advies krijgt een oorkonde en een bos bloemen voor de tweede prijs met op de achtergrond het verstelbare meubilair. © Veldhuis Advies

Veldhuis Advies uit Heerde wordt tweede in verkiezing Vitaalste Bedrijf van Gelderland

HEERDE - Financieel adviesbureau Veldhuis uit Heerde is afgelopen week als tweede geëindigd in de derde editie van de verkiezing Het Vitaalste Bedrijf van Gelderland van MKB Nederland en zorgverzekeraar ONVZ.

Betonbedrijf Bruil uit Ede werd winnaar, aluminiumbedrijf Hertema uit Asperen eindigde als derde. Een jury, met onder meer Pieter van den Hoogenband, gaf zilver aan Veldhuis, omdat de onderneming veel doet voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid van haar 65 personeelsleden. Zo is het kantoormeubilair verstelbaar, staan afvalbakken op een centrale plek en halen medewerkers geen koffie meer voor elkaar, zodat ze zelf meer in beweging komen. Ook staan er bij Veldhuis vooral biologische en onbespoten producten op tafel. “Wij streven ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen in alles wat wij doen”, laat Marieke Potappel van Veldhuis over de vitaliteit in het bedrijf weten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.